Uutisotsikot

RAKSA-EXTRA

RAKSA-EXTRA on tärkeä tietolähde ja viestinviejä rakennusalan ammattilaisille sekä kuluttajille. Verkkolehti antaa lukijoilleen monipuolisen ja hyvän kuvan tärkeimmistä ja ajankohtaisista rakennusalan työmaista, -menetelmistä, tekijöistä, tuotteista ja palveluista sekä uutuuksista ja tapahtumista.

Vakioteemoina on mm. kiinteistöt ja rakennuttaminen, korjausrakentaminen, asuntorakentaminen, rakennuskohde-esittelyt, uudet rakennusmenetelmät, -tuotteet ja innovaatiot.

Rakennuskohde-esittelyt toimivat referenssihakemistona ammattilaisille ja kuluttajille. Esittelyjen yhteydessä kohteen toteuttajat urakoineen ja tavarantoimituksineen pääsevät esille. Kohde-esittelyissä tulee nähtäville ajankohtaiset rakentamisen ratkaisut ja materiaalit.

Teemat ja niiden kautta esille tulevat seikat antavat tukea ostopäätöksiin, kun etsitään tekijöitä ja tuotteita uusiin rakennuskohteisiin ja hankintoihin.

RAKSA-EXTRA tavoittaa rakennusalan ammattilaiset ja kuluttajat

Verkkolehti tavoittaa rakennusalan keskeisimmät päättäjät ja vaikuttajat, kuten suunnittelijat, urakoitsijat, materiaali- ja palvelutoimittajat. Kuluttajat tavoitetaan EXTRA-LEHTIEN muiden aihepiirien kautta, RAKSA-EXTRAN ollessa koko uutisvirrassa mukana.