“Nyt Puhuu” -kuntavaaliehdokas

“Nyt Puhuu” -osasto on poliitikkojen ja vaaliehdokkaiden käyttöön tarkoitettu mielipideosasto.

Osasto palvelee lukijoita, ehdokkaita, poliitikkoja ja äänestäjiä jakaen poliittisesti aktiivisten henkilöiden mielipidekirjoituksia. Osaston tarkoitus on tukea demokraattista yhteiskuntaa, sekä sen arvoja ja edustajia, saattaen mielipiteitä ja kannanottoja kaikkien tietoon, lukijoiden ja kirjoittajien puoluekannasta riippumatta.

Mielipidekirjoituksia ja kannanottoja pystyy esittämään laajasti ja rajoituksitta, toisin kuin somealustoissa, joissa on erilaisia rajoituksia. Lukijoilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun, mikäli kirjoittaja sallii kommentointimahdollisuuden.

Mielipiteille ei tarvita portinvartijoita

Julkaisuvallan rajaaminen yhdelle toimialalle, yritykselle, ryhmälle tai henkilölle ei ole tarpeen mielipide- tai keskustelupalstoilla. Yleisesti tiedossa on, että jokainen henkilö vastaa itse omista tekemisistään, kuten jokainen kirjoittaja vastaa julkaisemastaan sisällöstä, tekijänoikeuksista ja lakien noudattamisesta.

“Nyt Puhuu” -osasto ei ole toimituksellista aineistoa, joten kirjoittajat päättävät itse sisällöstä. Ylläpito tai toimitus ei päätä kenen kirjoitus tai mielipide on oikea. Luonnollisesti kaikkien toimintaa ohjaa eduskunnan säätämät lait, joiden mukaan ylläpidon ja kirjoittajien tulee toimia. Ylläpito julkaisee kirjoitukset muokattuaan ne teknisesti yhdenmukaisiksi.

Avaa käyttäjätili

Jos olet poliitikko tai kuntavaaliehdokas, niin voit avata käyttäjätilin ja julkaista kirjoituksiasi “Nyt Puhuu” -osastolla. Tili on avattava omalla nimellä ja lisättävä profiiliin kuvasi, jotta kirjoittaja on tunnistettavissa. Nimimerkillä tilin avaava ei saa kirjoitusoikeuksia. Tarkemmat ohjeet saa tilin avauksen jälkeen.

Avaa käyttäjätili

Nyt Puhuu -osasto

Rekisteröidyt puolueet

Extra-lehtien asema on tekninen julkaisu-alustan ylläpitäjä. Se ei valvo tai valitse mielipideosastoillaan mitä julkaistaan kirjoituksien sisällön tai aihepiirin vuoksi. Extralehdet ei vastaa miltään osin kirjoittajien julkaisemien artikkelien lähteistä, sisällöstä, eikä niiden totuudenmukaisuudesta ja oikeellisuudesta.

Extralehdet on toiminut vuodesta 2015 puolueettomana ja sitoutumattomana tiedonvälittäjänä ja vastaa toimituksellisesta sisällöstä, jota mielipidepalstat eivät ole.