Uutisotsikot

Naisten kymppi, upea kolmekymppinen

Suomen suurin pelkästään naisille suunnattu kuntoilutapahtuma, Naisten Kymppi, täyttää tänä vuonna upeat 30 vuotta. Tapahtuma järjestetään 26.5. Olympiastadionin ympäristössä ja Töölön kisahallissa. Juhlakympille odotetaan noin 20 000 kuntoilijaa, jotka pääsevät nauttimaan hyväntuulisesta ja elämyksellisestä kuntoilutapahtumasta 80-luvun retrohengessä.

Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton tapahtuma, jonka tuotto käytetään lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen. Tapahtuman järjestelyistä vastaavan IloMetri Oy:n toimitusjohtaja Sanna Lanningin mukaan tapahtuman vetovoima perustuu miellyttävään reittiin, viihdyttävään oheisohjelmaan sekä porukalla tapahtuvaan, hyväntuuliseen ja paineettomaan kuntoiluun.

– Kuka tahansa iästä ja kunnosta riippumatta voi tulla Naisten Kympille.  Reitti ja ohjelma on suunniteltu siten, että jokainen voi kuntoilla hyvällä mielellä ja itselleen sopivalla tavalla. Lenkillä ei oteta aikaa eikä kilpailla toisten kanssa.

Naisten Kympin tapahtuma-alueelle ja reitin varrelle on koottu mukavaa ohjelmaa, jonka ansiosta lenkki sujuu kuin huomaamatta. Iloinen ja vapautunut tunnelma saa suuren osan osallistujista palaamaan Naisten Kympille vuosi toisensa jälkeen.

– Ilmoittautuminen on lähtenyt käyntiin erittäin pirteästi, joten odotettavissa on, että osallistujamäärä kasvaa edelleen viime vuodesta. Odotamme tapahtumaan lähes 20 000 naisen energistä joukkoa. Toiveenamme on mukava ja rento juhlafiilis, jonka takaavat paikalla olevat upeat naiset, hienot yhteistyökumppanit ja mahtavat tähtiesiintyjät. Myös aurinkoinen ja lämmin sää on tilattu varta vasten meitä hellimään, Sanna Lanning naurahtaa.

Naisten Kympin 30-vuotisjuhlateema näkyy läpi koko tapahtuman monin eri tavoin. 80 –luvun tunnelman henkiin herättämisestä vastaavat muun muassa lavalle nousevat Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden vangit, Yö-yhtyeen solisti, Olli Lindholm sekä Naisten Kympin Houseband Mr C.

Katso myös

Jyrsijämyrkky voi olla vaaraksi lemmikille

Jyrsijöiden torjunta on taas ajankohtaista niiden pyrkiessä sisälle rakennuksiin. Jyrsijämyrkyt voivat aiheuttaa vahinkoa kotieläimille ja …