maanantai , toukokuu 25 2020
Uutisotsikot

Musta räppäri videolla: ”Tapetaan valkoiset lapset ja hirtetään vanhemmat”

”Menen lastentarhoihin, tapan valkoiset lapset. Sieppaan heidät ja hirtän heidän vanhempansa. Leikittelen heillä ajankuluksi mustien lasten huviksi. Hakkaan heitä lujaa, rehellisesti sanoen niin, että he haisevat kuolemalta verisessä virtsassaan.”, menee kappaleen sanoitus.

Tuntematon musta rap-artisti Nick Conrad kehottaa äskeittäin YouTubessa julkaisemallaan videolla tappamaan valkoiset lapset ja hirttämään heidän vanhempansa, kertoo SkyNews ja The sun uutisissaan. Kappaleen nimi on Pendez Les Blancs, joka on suomeksi ’hirttäkää valkoiset’.

Videolla siepataan räppärin ja toisen miehen toimesta valkoinen mies, jota ammutaan selkään. Valkoisen miehen pää asetetaan jalkakäytävän kivetykselle ja pään päällä hypitään siten että hampaat murtuvat. Lopuksi uhria kuvataan videolla hirtettynä lyhtypylväääseen.

YouTube on poistanut videon, mutta muutama tuhat ihmistä ehti nähdä sen ja videosta on tehty useita rikosilmoituksia poliisille. Tapausta tutkitaan Ranskan poliisin toimesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Ranskan hallituksen tiedottaja Benjamin Griveaux on ilmoittanut esityksen olevan ”äärimmäisen vihaa lietsova, oksettava kappale”.

Rasismi valkoisia kohtaan on ollut jatkuvasti kasvussa ja se olisi saatava viimein hallintaan.

Lähde: SkyNews, The Sun

Katso myös

30 syytettynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä – 12-vuotiaita uhreja

Englannissa 31 ihmistä vastaan on nostettu syyte laajassa seksuaalisessa hyväksikäyttötapauksessa. West Yorkshiren poliisi on nostanut …