Nyt puhuu puolueen vaaliehdokas

Tämä on esimerkkiteksti poliitikoille ja kuntavaaliehdoikkaille varatusta kirjoitustilasta. Kirjoituksia ei ole vielä tässä julkaistu. Jos päädyit erehdyksessä sivulle, niin pääset etusivulle klikkaamalla EXTRA-lehdet logoa sivun vasemmassa yläreunassa.

Jos olet Suomessa rekisteröityneen puolueen kuntavaaliehdokas, niin voit rekisteröityä heti, niin avaamme sinulle kirjoittajan tilin. Tarkemmat ohjeet sinulle varatun palstatilan käyttöön saat rekisteröidyttyäsi, jolloin voit aloittaa kirjoituksiesi julkaisemisen.

Vapaa tiedon ja ajatusten vaihto on kehittyvän yhteiskunnan elinehto, jota ei ole syytä rajoittaa. Vastakkaisia näkemyksiä on voitava esittää, jotta ihmiset saavat riittävästi eri näkökulmia ja tietoa esillä olevista asioista. Näin kuntavaalikampanjoiden aikana on tärkeää saada esille ehdokkaiden mielipiteet.

Hyvien päätöksien teko edellyttää vapaata keskustelua ja eri näkökulmia, rajaamatta pois mitään aihepiirejä. Usein uudet esille tulleet asiat ovat kiistanalaisia, joten perusteluja omille kannanotoilleen on saatava esittää rajoituksitta. Vain siten voidaan arvioida eri asioita, ja todeta ne tarpeelliseksi tai hylätä tarpeettomana.

Ei ole syytä estää ketään kirjoittamasta tietyistä aiheista, eikä rajoittaa ihmisten mielipiteitä. Vanhoista toimintatavoista ja luuloista poikkeavat kirjoitukset ja näkemykset parantavat usein kaikkien oloja. Vain yleisellä, ilman pelkoa tapahtuvalla, mielipiteiden vaihdolla saadaan asioiden todenmukaisuus ja tarpeellisuus selville. Näin vältetään haitalliset toimet ja vaaralliset ehdotukset, sekä saadaan hyödylliset ideat ja asiat käyttöön tai etenemään.

Mielipiteille ei tarvita portinvartijoita

Maailma ja ihmiset kehittyvät vain antamalla heille mahdollisuuden keskusteluun, ilman pelkoa ja seurauksia. Kaikkea on voitava arvioida julkisesti. Näin tiedekin toimii, se korjaa itse itseään. Se on myös demokraattisen yhteiskunnan perusta.

Myös vallan siirto julkaisemisesta yhdelle ryhmälle tai henkilölle ei ole enää tarpellista mielipide- tai keskustelupalstoilla. Suomessa varsinkin on tiedossa, että mielipidepalstalla jokainen kirjoittaja vastaa itse julkaisemastaan sisällöstä, tekijänoikeuksista ja lakien noudattamisesta.

Osa sosiaalisen median julkaisuista toimii portinvartijana sulkemalla tilejä tai asettamalla rajoituksia aihepiirien tai sanojen suhteen. Me emme päätä kenen mielipide on oikea. Meitä ohjaavat ainoastaan poliitikkojen säätämät lait, joiden mukaan tietenkin meidän ja kirjoittajien on toimittava.

Useat käyttävät erilaisia sosiaalisia medioita, joihin on hyvä jakaa julkaisemiaan kirjoituksia, kun asia ei mahdu 280 merkkiin. Näin äänestäjät saavat luettua puolue- ja ehdokaskohtaista tietoa.

Extralehtien asema

Extralehdet ei valvo tai valitse mitä julkaistaan, eikä poista julkaisuja niiden sisällön, sanojen tai aihepiirin vuoksi. Ylläpito julkaisee kirjoitukset tarkistettuaan niiden tekniset ominaisuudet, mutta ei lue niitä. Extralehdet ei vastaa miltään osin kirjoittajien julkaisemien artikkelien lähteistä, sisällöstä, eikä niiden totuudenmukaisuudesta ja oikeellisuudesta. Extra-lehtien asema on tekninen julkaisu-alustan ylläpito.

Sivut eivät ole näkyvillä vielä sivustomme linkeissä. Sivusto ja kirjoitukset tulevat näkyviin kayttäjien rekisteröitymisen myötä. Google löytää sivut jo nyt, joten jos päädyit erehdyksessä tälle sivulle, niin pääset takaisin etusivulle klikkaamalla EXTRA-lehdet logoa sivun vasemmassa yläreunassa.

Tämä teksti on sijoitettu “Nyt Puhuu” -osastolle malliksi. Se ei edusta mitään puoluetta, eikä ketään ehdokasta.

kuntavaaliehdokas1
Latest posts by kuntavaaliehdokas1 (see all)

Katso myös

Maailman suurin kaatopaikka

Maailmalla hikoillaan ilmastohätätilasta, hiilidioksidipäästöistä, hiilijalanjäljistä ja ilmaston lämpenemisestä. Asia on vakava ja sille toden totta …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x
()
x