lauantai , toukokuu 30 2020
Uutisotsikot

30 syytettynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä – 12-vuotiaita uhreja

Englannissa 31 ihmistä vastaan on nostettu syyte laajassa seksuaalisessa hyväksikäyttötapauksessa.

West Yorkshiren poliisi on nostanut syytteet laajassa ihmiskauppatapauksessa, jossa nuorimmat uhrit ovat vain 12-vuotiaita. Syytteet kohdistuvat viiden kouluikäisen tytön hyväksikäyttöön seitsemän vuoden ajan. Uhrit olivat nuorimmillaan 12-vuotiaita.

Syytteet on nostettu raiskauksesta, ihmiskaupasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tapauksessa 30 miehen lisäksi syytettynä on myös yksi nainen. Poliisin mukaan koulutyttöjen hyväksikäyttö tapahtui vuosina 2005–2012. Oikeudenkäynti alkaa 5.–6. syyskuuta.

Tiedot selviävät MTV:n uutisesta.

Guardian on katsonut tarpeelliseksi julkistaa syytettyjen nimet. 30 miestä ja yksi nainen ovat syytettynä vuosia jatkuneista raiskauksista, seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta Englannissa, New Yorkshiressä. Syytettynä on vielä 12 muuta miestä, joiden nimiä ei Guardianin mukaan voi jonkun lain perusteella julkistaa.

Ilman nimien julkistamista lukija saa helposti virheellisen kuvan tapahtumista ja kuvittelee, että englantilaiset George, John ja Clarles kumppaneineen ovat syytettynä. Nimien julkistamisen avulla poliittiset päättäjät ja kansalaiset eli äänestäjät saavat todellisemman kuvan tapahtuneista ja henkilöiden taustasta, siitäkin huolimatta, että kyse on vain syytteistä, eikä tuomituista. Usein etunimikin riittäisi selventämään asiaa. Uutisen selventämiseksi yllä oli linkki Guardianin sivuille ja alla nimet.

Syytettyinä, ei tuomittuna, Guardianin mukaan ovat: Fehreen Rafiq, 38-vuotias nainen, Banaras Hussain, 37-vuotias, Banaris Hussain, 35-vuotias, Mohammed Suhail Arif, 30-vuotias, Iftikar Ali, 37-vuotias, Mohammed Sajjad, 31-vuotias, Umar Zaman, 30-vuotias, Basharat Hussain, 31-vuotias, Amin Ali Choli, 36-vuotias, Shaqeel Hussain, 35-vuotias, Mubasher Hussain, 35-vuotias, Abdul Majid, 34-vuotias, Mohammed Dogar, 35-vuotias, Usman Ali, 32-vuotias, Mohammed Waqas Anwar, 29-vuotias, Gul Riaz, 42-vuotias, Mohammed Akram, 41-vuotias, Manzoor Akhtar, 29-vuotias ja Samuel Fikru, 30-vuotias mies.

Katso myös

Musta räppäri videolla: ”Tapetaan valkoiset lapset ja hirtetään vanhemmat”

”Menen lastentarhoihin, tapan valkoiset lapset. Sieppaan heidät ja hirtän heidän vanhempansa. Leikittelen heillä ajankuluksi mustien …