Koti / RAKSA-EXTRA

RAKSA-EXTRA

RAKSA-EXTRA on tilauspohjainen tärkeä tietolähde ja viestin viejä rakennusalan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille kuluttajille. RAKSA-EXTRA on odotettu ja luettu rakennusalan päättäjien ja alasta kiinnostuneiden keskuudessa.

RAKSA-EXTRAsta haetaan tukea tuotevalintoihin, ostopäätöksiin ja ostopaikan valintaan. Lehti antaa monipuolisen ja hyvän kuvan tärkeimmistä ajankohtaisista rakennusalan asioista, palveluista, tuotteista ja uutuuksista.

Vakioteemoina jokaisessa lehdessä on:

  • Kiinteistöt ja rakennuttaminen
  • Korjausrakentaminen
  • Asuntorakentaminen
  • Rakennuskohde-esittelyt
  • Uudet rakennustuotteet ja innovaatiot

Rakennushanke-esittelyjen yhteydessä kohteen toteuttajat urakoineen ja tavarantoimituksineen ovat esillä. Esittelyissä näkyvät ajankohtaiset rakentamisen ratkaisut ja materiaalit. Ne antavat tukea ostopäätöksiin, kun etsitään tekijöitä ja tuotteita uusiin rakennuskohteisiin ja hankintoihin.

Lehti tavoittaa kaikki rakennusalan keskeisimmät päättäjät ja vaikuttajat, suunnittelijat, urakoitsijat, materiaali- sekä palvelutoimittajat postitse. Kuluttajat RAKSA-EXTRA tavoittaa suosittujen rautakauppojen ja rakennusalan liikkeiden jakelupisteiden kautta.

NUMERO

1.

2.

ILMESTYY (pvä)

18.5.2018

8.11.2018

AINEISTO (pvä)

30.4.2018

26.10.2018

PÄÄTEEMA

Kohde-esittelyjä

Asunto- ja korjaus

css.php