Koti / Painetut EXTRA-Lehdet

Painetut EXTRA-Lehdet

Painetut EXTRA -lehdet ovat tiettyyn aihealueeseen, ajankohtaan tai paikallisiin tapahtumiin keskittyviä lehtiä. Jokainen EXTRA -lehti on omalla nimellään, kuten KESÄ-EXTRA ja rakentuu yhden mielenkiintoisen aihekokonaisuuden ympärille.

Tehokkaat ja kiinnostavat lehtikohtaiset teemat eivät jää lukijoilta huomaamatta ja vievät mainostajien viestin perille, oikeille kohderyhmille ja alueille. EXTRA -lehdet palvelevat lukijoitaan ja mainostajia tarjoamalla uutta ja syvempää tietoa eri aiheista ja ilmiöistä.

EXTRA -lehtien suosio on kovassa kasvussa ja lukijamäärä lisääntyy jatkuvasti. Lehtien jakelu ja painos päätetään kunkin numeron kohdalla erikseen. Ilmaisjakelu toteutetaan suosittujen yritysten jakelupisteistä. Jakelupisteistä noudettu lehti on aina haluttu ja tavoittaa myös mainoskieltoalueilla olevat ihmiset. Lehti noudetaan omasta halusta luettavaksi, toisin kuin postitse jaettavat ilmaisjakelulehdet.

EXTRA -lehtiä luetaan ja säilytetään pitkään sekä kierrätetään perheen ja tuttavien parissa. Kiinnostavat teemat ja artikkelit saavat lukijoilta kiitosta.

css.php