Spotify integroidaan autoihin

Volvo on ensimmäinen autonvalmistaja, joka integroi erittäin suositun Spotify-suoratoistopalvelun globaalisti uusiin autoihinsa, alkaen uusista Volvo XC90-, S90- ja V90-malleista tänä keväänä.

Ruotsalainen autonvalmistaja on työskennellyt läheisesti suositun musiikin suoratoistopalvelun kanssa varmistaakseen luonnollisen ja tutun käyttöliittymän autoissa. Integrointi hyödyntää Spotifyn kehutuimpia ominaisuuksia ja käyttää suurta tablettimaista kosketusnäyttöä uusissa XC90-, S90- ja V90-malleissa. Musiikin suoratoistoon tien päällä ei siis tarvita erillistä älypuhelinta.

– Kaikki Spotifya käyttävät tietävät, kuinka erinomaisesta palvelusta on kyse – suosikkimusiikkisi on kuunneltavissa kaiken aikaa. Voit yhä toistaa musiikkia Spotify-älypuhelinsovelluksesta autossasi tai käyttää auton omaa sovellusta, joka sisältää kaikki suosikkisoittolistasi, -artistisi ja -albumisi, kertoo Volvon markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

Spotifyn käyttö edellyttää Premium-tilausta. 30 päivän koejakso on tarjolla palvelun uusille asiakkaille. Sovellus on Volvon omistajien käytettävissä kaikissa maissa, joissa Spotify on tarjolla. Integroitu Spotify-sovellus sisältää Spotify Connect -toiminnon, jonka avulla matkustajat voivat käyttää mobiililaitteita Spotify-autosovelluksen kaukosäätiminä ilman, että laitteita tarvitsee liittää autoon. Tällä hetkellä Spotify on käytettävissä Volvo -autoissa Bluetoothin tai Apple CarPlayn kautta.

Katso myös

Poliisi valvoo ensi viikolla suojatiesääntöjen noudattamista ja sähköpotkulautailijoita

Poliisi valvoo tehostetusti suojateillä maanantaista perjantaihin viikolla 17. Poliisi valvoo myös miten sähköpotkulautailijat ja pyöräilijät …

Tilaa vastaukset kommenttiisi
Lähetä muistutus
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit
0
Mitä mieltä olet? Kirjoita kommentti !x