tiistai , heinäkuu 23 2019
Uutisotsikot
Koti / Ajoneuvot & liikenne / Spotify integroidaan autoihin

Spotify integroidaan autoihin

Volvo on ensimmäinen autonvalmistaja, joka integroi erittäin suositun Spotify-suoratoistopalvelun globaalisti uusiin autoihinsa, alkaen uusista Volvo XC90-, S90- ja V90-malleista tänä keväänä.

Ruotsalainen autonvalmistaja on työskennellyt läheisesti suositun musiikin suoratoistopalvelun kanssa varmistaakseen luonnollisen ja tutun käyttöliittymän autoissa. Integrointi hyödyntää Spotifyn kehutuimpia ominaisuuksia ja käyttää suurta tablettimaista kosketusnäyttöä uusissa XC90-, S90- ja V90-malleissa. Musiikin suoratoistoon tien päällä ei siis tarvita erillistä älypuhelinta.

– Kaikki Spotifya käyttävät tietävät, kuinka erinomaisesta palvelusta on kyse – suosikkimusiikkisi on kuunneltavissa kaiken aikaa. Voit yhä toistaa musiikkia Spotify-älypuhelinsovelluksesta autossasi tai käyttää auton omaa sovellusta, joka sisältää kaikki suosikkisoittolistasi, -artistisi ja -albumisi, kertoo Volvon markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

spotify volvoSpotifyn käyttö edellyttää Premium-tilausta. 30 päivän koejakso on tarjolla palvelun uusille asiakkaille. Sovellus on Volvon omistajien käytettävissä kaikissa maissa, joissa Spotify on tarjolla. Integroitu Spotify-sovellus sisältää Spotify Connect -toiminnon, jonka avulla matkustajat voivat käyttää mobiililaitteita Spotify-autosovelluksen kaukosäätiminä ilman, että laitteita tarvitsee liittää autoon. Tällä hetkellä Spotify on käytettävissä Volvo -autoissa Bluetoothin tai Apple CarPlayn kautta.

Katso myös

Veneiden ensirekisteröintien määrät ovat kasvaneet

Vesikulkuneuvojen ensirekisteröintien määrä kasvoi alkuvuonna 11 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Suosituin kulkuneuvo vesillä liikkumiseen on edelleen …

css.php